WANDELCOACHING

 

Wandelen en coachen in de buitenlucht. Een individueel coachingstraject dat is afgestemd op jouw hulpvraag. Het is niet alleen praten, maar vooral voelen, doen en ervaren.

Als je op wat voor manier dan ook het gevoel hebt vast te lopen, kan wandelcoaching jou helpen om weer in beweging te komen. Om te ontdekken wat je wil en nodig hebt, volgen we het proces van je hoofd naar je hart. Je leert beter naar je lichaam te luisteren en te bepalen wat goed is voor jou.

Door middel van wandelen, het doen van oefeningen en het hebben van aandacht voor de ademhaling, krijg je tools in handen om tot verandering te kunnen komen. Tools die je kunt integreren in je dagelijkse leven of erbij kunt pakken wanneer je dat nodig hebt.​

Welke resultaten kun je verwachten?

  • meer energie
  • meer focus
  • meer ontspanning mentaal en fysiek
  • betere balans tussen gevoel en verstand
  • duidelijk krijgen wat goed voor jou is, wat je wil en hoe je dat kan bereiken
  • tegenslag en stress beter kunnen hanteren

​Het coachtraject

Binnen de wandelcoaching werk ik met de Mindful run methode. Deze methode is praktisch, kortdurend en effectief. De werkwijze is altijd bewegen in combinatie met ademhalingstechnieken en mindfulness. Het gaat om bewust worden, voelen, doen en ervaren.

Vooraf starten we met een gratis kennismakingswandeling om jouw vraag te verkennen en samen te bepalen hoe het traject eruit gaat zien. Een standaard coachtraject bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2 uur. Na iedere bijeenkomst krijg je van mij een mail met een samenvatting van wat we hebben gedaan en belangrijke reminders.

Het is ook mogelijk om de wandelcoaching te combineren met enkele sessies yogacoaching.

Werkgebied

Nijmegen en omstreken.
De startlocatie is in overleg en kan variëren.